Zmarta Group søker digital markedsfører (Engasjement)

Zmarta Group søker digital markedsfører (Engasjement)
Zmarta Group søker digital markedsfører (Engasjement)
Se nøkkelkompetanse

Zmarta Group tilbyr forbrukertjenester innen bank, forsikring og strøm. I virksomheten inngår blant annet Zmarta, Elskling, Centum og Freedom Finance.

Bedriften ble etablert i 1999 og har 250 ansatte med kontor i Oslo, Stockholm, Ängelholm og Helsingfors. Zmarta Group eies av medieselskapet Bauer Media Group.


Zmarta har en betydelig innvolvering i perfomance marketing gjennom egne kanaler og partnere. Vi jobber mye med CRM og dialogmarkedsføring og benytter innhold og PR i vår kommunikasjon.

 

Vi søker en digital markedsfører i et engasjement som strekker seg til våren 2019 som vil holde i og sørge for fremdrift i vårt markedsarbeid i denne perioden. Du vil få muligheter og mandat som står i forhold til din erfaring, og vi lover å gjøre vårt for at du kan gjøre en god jobb hos oss sammen med et Nordisk team av unge, smarte og optimistiske teknologer og forretningsutviklere.

 

Vi ser etter deg som har god erfaring med å digitale kampanjer rettet mot forbrukermarkedet, og som kjenner til perfomance og dialog som f.eks. nyhetsbrev o.l. Du har god kjennskap til publiseringssystemer og generelt god digital kompetanse. Erfaring fra å jobbe i en markedsavdeling eller byrå er en forutsetning, men du trenger ikke å ha mange års erfaring så lenge du har jobbet med relevante oppgaver og er motivert for å både lære og gjøre mye innenfor digital markedsføring. 

 

Vi ser etter deg som kan starte raskt, og vi oppfordrer deg til å søke i dag.

 

Ta kontakt med Ole i MB Flex om du har spørsmål.

 

 

 

Del artikkelen

Kontaktpersoner