VI ER MEDIABEMANNING

Vi har siden 2001 spesialisert oss på å finne ledere og fagspesialister til kommunikasjonsbransjen. Vi har rekruttert nøkkelpersoner, fagfolk og ledere til de fleste toneangivende markeds- og kommunikasjonsmiljøer i Norge og vi har erfaring fra å jobbe med alt i fra teknologi- og designmiljøer, markeds- og kommunikasjonsavdelinger, reklame- og mediebyråer, Management Consulting-selskaper, organisasjoner, forbund og offentlige virksomheter. Vi har satt sammen styrer, rekruttert toppledere og avdelings- og fagledere og vi har rekruttert operative fagfolk på alle nivåer.

Det viktigste er at vi virkelig engasjerer oss for kommunikasjonsfaget. Vi brenner for utviklingen av de gode arbeidsgiverne, av de gode medarbeiderne – av organisasjonene de er en del av. Det gjør at vi har grundig forståelse for de ulike fagområdene i bransjen, vi har øye for de flinke folkene og de gode lederne, og vi har teft for hvor vi bør lete for å finne dem.

Dersom du har behov for bistand i ditt rekrutteringsarbeid, eller dersom du vurderer å skifte jobb, er du velkommen til å ta kontakt med oss for en uformell prat om hvordan vi kan hjelpe deg.


 • henrik

  Henrik

  Sandberg


  Daglig leder / Rådgiver

  Henrik startet opp Mediabemanning i 2001 og har siden det vært involvert i en rekke sentrale rekrutterings- og rådgivningsprosjekter for ulike kommunikasjonsmiljøer i Norge og Norden. Med til sammen 25 års erfaring innen ledelse, rådgivning, salg og forretningsutvikling fra medie-, reklame- og kommunikasjonsbransjen har han en bred faginnsikt og et unikt nettverk. Henrik arbeider med lederutvelgelse og organisasjonsutvikling for våre kunder og har bistått i store omstillingsprosesser og sentrale rekrutteringer for mange av de mest anerkjente aktørene i bransjen.

  907 39 816 907 39 816

 • Ole Janzso

  Ole

  Janzso


  Partner / Rådgiver

  Ole har vært rådgiver og partner i Mediabemanning siden 2004 og har jobbet med rådgivning, ledelse, salg og markedsføring i hele sin karriere, hvorav de siste 20 årene i mediebransjen. Foruten en sterk bransjeinnsikt har Ole bred kompetanse innen analyse, strategi, innhold, ny teknologi og salgsledelse. Ole leder MB Flex og jobber med rekruttering, rådgivning og lederutvelgelse for våre kunder. Du treffer han ofte på fagkonferanser og seminarer, da gjerne som foredragsholder. Ole er også primus motor for den årlige Bransjeundersøkelsen, som Mediabemanning gjennomførte for 8. gang dette året.

  977 74 771 977 74 771

 • mb-bilde-eivind

  Eivind

  Ruud Johnsen


  Partner / Rådgiver

  Eivind kom til Mediabemanning som partner og rådgiver i 2014. Før det var han 18 år kommersiell leder hos MTG TV. Eivind er en dyktig organisasjonsutvikler og leder med lang erfaring fra rekruttering, organisasjons- og lederutvikling på arbeidsgiversiden. En erfaring han tar med seg inn i Mediabemanning til glede for både våre kunder og oss. I Mediabemanning jobber Eivind med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning.

  922 82 349 922 82 349

 • Ben-Christensen

  Ben

  Christensen


  Daglig leder MB Consulting / Partner

  Ben startet opp MB Consulting i samarbeid med Mediabemanning høsten 2018. Han har over 18 års erfaring som styremedlem, toppleder, mellomleder og fagansvarlig hos merkevarer, mediebyrå, reklamebyrå, mediehus og som entreprenør. Han bistår selskaper med å ta ut sitt potensialet gjennom M&A, posisjonering, strategi-, organisasjons-, forretnings- og produktutvikling.

  907 98 979 907 98 979

 • nejra

  Nejra

  Kudra


  Rådgiver

  Nejra har bakgrunn fra blant annet TVNorge og Diesel og startet i Mediabemanning i 2013. Hun er en erfaren rådgiver som har ledet komplekse rekrutteringer og bidratt inn i lederutvelgelsesprosesser for flere av Norges sterkeste merkevarer og kommunikasjonsmiljøer. Nejra har et stort nettverk og jobber mye med å rekruttere fagspesialister til design- og reklamebyråer, teknologimiljøer og markedsavdelinger, og hun er en god støttespiller både internt og ovenfor våre kunder når vi jobber med krevende lederutvelgelsesprosesser.

  926 28 869 926 28 869

 • June Ragnif

  June

  Ragnif


  Rådgiver

  June startet som rådgiver i Mediabemanning våren 2017. Hun jobbet som journalist i nærmere 10 år før hun startet i byråverdenen med blant annet innholdsproduksjon og redaksjonell ledelse. June har jobbet som kommunikasjonsansvarlig og kommunikasjonsrådgiver, vært innholdsprodusent i trykte og digitale kanaler, og har i tillegg erfaring med strategiarbeid. Hun har de siste årene jobbet i skjæringspunktet kommunikasjon og HR. June har dessuten innehatt rollen som rådgiver for toppleder og har således med seg nyttig erfaring innen lederstøtte. June er generelt nysgjerrig på mennesker og derfor passer hun bra hos oss!

  916 98 430 916 98 430

 • Anna Blom Rian

  Anna

  Blom Rian


  Rådgiver 

  Anna startet i Mediabemanning sommeren 2017. Hun er utdannet fra Copenhagen Business School og er en kreativ og engasjert type, som startet sitt eget selskap allerede som student. Anna har tidligere arbeidet som KAM i Procter & Gamble og Brand Manager i Orkla, og tar med seg god forretningsforståelse inn i rollen som rådgiver. Hennes siste rolle var som Employer Branding ansvarlig i Orkla, der hun jobbet i skjæringspunktet mellom rekruttering, kommunikasjon og branding. Gitt sitt nordnorske lynne møter Anna både kunder og kandidater åpent, direkte og med en dose humor - og hun finner det veldig givende å matche menneskers talenter og motivasjon med den perfekte jobben.

  900 73 999 900 73 999

 • victor

  Victor

  Sanchez Barrera


  Rådgiver

  Victor startet som rådgiver i Mediabemanning i høsten 2017. Siden 1994 har han jobbet utelukkende med forretningsutvikling og prosessledelse (innovasjonsprosesser, lean UX, designtenking), som ansatt i forskjellige norske og internasjonale bedrifter. Victor en dyktig leder og rådgiver med mange års erfaring innen ledelse av design- og teknologimiljøer. Victor har en stor lidenskap for innovasjon, merkevarebygging, strategi og brukeropplevelse og en ekte interesse for Cutting Edge design og teknologi. I Mediabemanning jobber Victor med lederutvelgelse, organisasjonsutvikling, rekruttering og rådgivning for våre kunder med spesielt fokus på design og digitalisering.

  995 31 313 995 31 313

 • Camilla Bartnes

  Camilla

  Bartnes


  Prosjektleder

  Camilla er utdannet markedsfører og startet som Office Manager hos Mediabemanning våren 2015. Hun har lang erfaring med koordinering og administrativt/økonomisk arbeid, senest for et større energikonsern. Våren 2016 begynte Camilla å jobbe som prosjektleder og i hun bistår også nå som rådgiver for prosjekter hos MB Flex. I tillegg til å støtte og styre Mediabemanning sine rådgivere i deres arbeid er Camilla involvert i de fleste prosjekter, som administrativ ressurs. Har du som kandidat eller kunde spørsmål til oss, kan det være lurt å kontakte Camilla - hun vil stort sett kunne hjelpe deg.

  975 45 597 975 45 597

 • Camilla Bartnes

  Andreas

  Blix Johnsen


  Office Manager

  Andreas startet hos oss høsten 2017 som Office Manager. I tillegg til å jobbe hos oss i Mediabemanning studerer Andreas markedsføringsledelse på BI og jobber deltid på G-Sport som rådgiver og selger, hvor han til nå har vært i seks år. I Mediabemanning har Andreas ansvar for at våre kunder, kandidater og kollegaer får den beste service og oppfølging. I tillegg har han ansvar for alt som får kontoret til å fungere innen økonomi, logistikk, bestillinger, leverandørkontakt samt oppfølging av kunder og kandidater..

  406 23 330 406 23 330

 • Elisabet Rye

  Elisabet

  Rye


  Rådgiver (I barselpermisjon)

  Elisabet har syv års erfaring som prosjektleder. Hun har tidligere hatt roller i reklame- og kommunikasjonsbransjen med ansvar for å planlegge og gjennomføre store kundeprosjekter, og hatt daglig kontakt og rapporteringsansvar for store merkevareleverandører. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder i Mediabemanning og er nå tilbake som rådgiver i MB Flex som formidler freelanceoppdrag og vikarengasjementer innen reklame-, medie- og kommunikasjonsbransjen.

Kontakt oss
 
 


Du finner oss her:

Jernbanetorget 4B
0154 Oslo

(Inngang mellom Vitus Apotek og Nille)